Lördag
10 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

FBC Kalmarsund värvar från seriekonkurrent!

10 maj 2019 09:00

FBC Kalmarsund har gjort klart med den 18-åriga Denise Nilsson, som gångna säsongen spelade hos seriekonkurrenten Lindås Rasta IBK.


Huvudtränare Krister Carlsson om nyförvärvet: -Det är med stor glädje som vi lyckats knyta upp Denise Nilsson till FBC kommande säsong. Här får vi en tvåvägsspelare som lika väl kan spela back som längst fram på topp. Denise har ett stort driv för att komma så långt som möjligt som innebandyspelare och i FBC Kalmarsund har vi rätt förutsättningar att skapa dessa möjligheter för henne säger Krister Carlsson.

Denise utmärker sig som en allround-spelare med stor arbetskapacitet. Hon har tidigare mött FBC Kalmarsund men då som spelare i Lindome, som kommande säsong är seriekonkurrenter i Allsvenskan södra.

Denise Nilsson om klubbvalet: Jag har under två års tid mött Kalmarsund som motståndare i allsvenskan och eftersom ni har erfarenhet från SSL och en målmedvetenhet att ta er tillbaka så har ni varit ett riktigt bra motstånd och det har varit tuffa matcher. När jag nu fick chansen att åka till Kalmar, träffa er och höra om Kalmarsund som förening och lag så väcktes helt klart mitt intresse säger Denise Nilsson.

Föreningen och laget har en proffsighet som få andra lag i hela innebandysverige har och jobbar verkligen hårt och metodiskt för att nå sina mål. Kalmar som stad är fantastisk och vilket innebandy-hjärta många verkar ha! Allt detta är nog de viktigaste anledningarna till att jag tror det är ett lag och stad jag kommer kunna utvecklas och inte minst trivas i.

Avtalet är skrivet över två säsonger och Denise kommer ansluta till Kalmarsund i mitten på juni, efter att hon går ut gymnasiet och NIU.

-Mina förväntningar är stora, både på mig själv, på laget och på föreningen! Jag är van att träna mycket och ”leva” innebandy, speciellt eftersom jag gått innebandygymnasium de senaste tre åren. Om (det finns väl inget om?) den planen som satts upp förverkligas så kommer det bli en riktigt tuff, händelserik, utmanande och otroligt rolig säsong säger Denise.

-Målet för mig är först och främst att komma in i laget och hitta den position och spel som kommer att lyfta mig och vara positivt för laget. Innebandymässigt är det rent konkret att ta nästa steg i mitt spel, både defensivt och offensivt. Som lag är självklart det slutliga målet att ta sig till SSL kvalet än en gång, och att denna gången gå hela vägen. Utöver det vill jag naturligtvis lära känna nya människor och Kalmar som stad avslutar Denise Nilsson.

Denise kommer att spela med nummer 66.

Vi hälsar Denise varmt välkommen till FBC Kalmarsund och Kalmar/Öland.