Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Kevin Haglund och FBC Kalmarsund förlänger avtalet

25 mars 2020 15:30
herr

Kevin Haglund gjorde sin poängmässigt klart bästa SSL-säsong i år, när han nådde 40 poäng genom att göra 26 mål och 14 assist. Nu är han och klubben överens om en kontraktsförlängning, vilket innebär att han stannar i FBC Kalmarsund i minst två år till.


Kevin Haglund värvades till FBC Kalmarsund inför första säsongen i Svenska Superligan från AIK. Då hade Haglund gjort sin första säsong i SSL med stockholmslaget och gjort tio mål och två assist på de 15 matcherna han spelade, där skador satte stopp för spel i över hälften av matcherna.

Så här säger han själv om att förlänga kontraktet:

"FBC Kalmarsund är en klubb som hela tiden vill framåt och uppåt. Det finns en drivkraft som är nödvändig för att kunna stå högst upp på prispallen inom en snar framtid. Jag har fått ett stort förtroende och en roll jag trivs med. Jag gillar det som sker i klubben och jag ser oss gå en ljus framtid till mötes.

"Hagge" har nu gjort två säsonger i SSL med FBC Kalmarsund och hunnit med 41 mål och 18 assist på sina 56 matcher i klubben.

"Jag har trivts fantastiskt bra under mina två första år och jag vill rikta ett stort tack till alla i Kalmar som välkomnade mig med öppna armar", säger han om sin tid hittils i Kalmar.

"Kevin har på sin korta tid i klubben satt avtryck på flera olika vis. Han är en spelare som alltid är i ansiktet på motståndarna och med sin oömma spelstil skaffar han fördelar som är ovärdeliga för laget. Med känslorna utanpå tröjan är han en given publikfavorit", säger Adam Kallenberg i elitkommittén om att Haglund blir kvar i "Sundet".

"Sveriges bästa publik hittar man i Kalmar - jag ser fram emot att gruffa ännu mer framför mål, dansa bagiye och fira framgångar med er. En vacker dag fyller vi globen", hälsar Kevin Haglund.

Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2021/22.