Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 2 matcher
Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 2 matcher
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match

Patricia Forsell "Jag vill ge det här en ärlig chans"

9 december 2022 09:00
dam

Patricia Forsell skrev på ett ettårskontakt med en option på ytterligare ett år när hon kom till Kalmarsund i somras. Redan nu har hon valt att fortsätta i Kalmar under nästa säsong.


Flytten ner från Falun till Kalmar och FBC Kalmarsund började inte så som hon hade hoppats på. Redan i den första seriematchen skadade sig Patricia Forsell sig allvarligt, vilket senare visade sig vara en korsbandsskada. För några veckor sedan genomgick hon en operation och är nu igång med sin rehabilitering.

Forsell skrev på ett ettårskontakt med en option på ytterligare ett år när hon kom till Kalmarsund i somras. Nu väljer hon att stanna kvar i Kalmar även över den kommande säsongen för att ta sig tillbaka till spel igen.

"Det kändes självklart för mig att stanna över nästa säsongen också nu när den här säsongen blev som den blev med min korsbandsskada. Det är första gången jag har flyttat för att spela i ett annat lag och jag vill ge både mig själv och laget en ärlig chans", säger Forsell om beslutet.

"Det fanns absolut inte tankar på att flytta hem igen. Jag har kommit in bra i laget och trivs i Kalmar. När jag kom hit i somras fanns det mycket att göra här i Kalmar och tjejerna i laget har bjudit med mig på allt." avslutar Forsell.

Huvudtränare Viktor Sheffield är nöjd över att ha kvar Forsell i laget och är övertygad om att hon kommer bidra både på och utanför planen framöver.

"Var ju otroligt tråkigt med Patricias skada direkt i säsongens första match. Men Patricia kom in fort i laget under sommaren, satte avtryck direkt med sin proffessionalitet och fart. Hon är en ledargestalt och det är otroligt kul och viktigt hon förlänger. Nu blir det en säsong med rehab men det råder inga tveksamheter att hon kommer tillföra mycket både på och utanför planen när hon är tillbaka igen" säger Sheffield.