Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Thorengruppen
TTG

Seriepremiär mot Team Thorengruppen

17 september 2021 12:30
herr

På lördag är det äntligen dags för SSL-premiären när FBC Kalmarsund tar emot Team Thorengruppen SK i KIFAB Arena, med publik på läktarna.


Tävlingssäongen 21/22 har redan hunnit smyga igång med Svenska Cupen, där det blev ett surt uttåg för Kalmarsund i veckan mot Växjö. Men nu är fokuset istället riktat mot SSL-säsongen som inleds med en hemmamatch mot Team Thorengruppen, på lördag klockan 16.00.

Förra säsongen slutade med en semifinalsförlust för Kalmarsund, efter att ha slutat tvåa i grundserien. Motståndarlaget från Umeå slutade på en tionde plats i tabellen. Det var två jämna möten mellan lagen i grundserien, där man vann sina respektive hemmamatcher. Kalmarsund vann med 3-1 i KIFAB Arena samtidigt som Thorengruppen stod för en imponerande vändning från 1-5 underläge till en 6-5 vinst efter övertid när lagen möttes i Umeå.

Under försäsongen har Kalmarsund förutom matcherna i Svenska Cupen radat upp segrar mot Mullsjö, Nykvarn och Växjö. För Thorengruppen är det framförallt tre matcher mot rivalen IBK Dalen som har präglat försäsongen. I Svenska Cupen vann man precis som Kalmarsund ett av mötena men Dalen avgjorde i förlängning och Thorengruppen åkte även dem ut ur den tredje omgången. Dessförinnan hade laget dock vunnit DM-finalen mot just Dalen med 9-5.

På lördag kan vi äntligen välkomna publik till våra SSL-matcher efter en lång väntan. Även fast KIFAB Arena ännu inte kan fyllas helt och hållet så ser vi fram emot en hemmapremiär med stöd på läktarna. Det börjar närma sig slutsålt, så se till att säkra din plats innan det är för sent.

Klicka här för att boka biljetter