Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match

Back klar för FBC Kalmarsund!

17 maj 2019 09:00

FBC Kalmarsund fortsätter truppbygget inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med Maryana Stifanos som närmast kommer från Lindås IBK och skolad i Pixbo Wallenstams verksamhet.


Huvudtränaren Krister Carlsson om nyförvärvet:

  • I Marre får vi en bollskicklig back som kommer vara viktig i uppspelsfasen i matcherna och kommer även kunna bidra med ett stabilt försvarsspel, där motståndarna kommer få jobba hårt för att ta sig förbi säger Krister Carlsson.

  • Marre har haft stor roll i boxplay såväl powerplay under senaste två åren i Lindås. Hon är målmedvetenhet och har en enorm vinnarskalle avslutar Krister Carlsson.

Avtalet är med Stifanos är skrivet över två säsonger.

Maryana om klubbvalet och förväntningarna:

  • Jag fick ett väldigt proffsigt intryck från hela föreningen redan från första telefonsamtalet! En förening med höga ambitioner passar mig som handen i handsken. Klubben verkar ha mycket struktur, och jag tror att jag kan utvecklas och lära mig väldigt mycket här. Så det känns som ett helt rätt steg för mig. Alla runtomkring verkar väldigt engagerade, drivande och har mål de jobbar mot säger Maryana.

  • Jag ser inget annat än vi ska komma etta i södra allsvenskan! Från laget förväntar jag mig motiverade lagkamrater där alla har drivkraften och motivationen att ta sista steget upp till högsta ligan. Jag tycker vi ska sikta högt och satsa stort från start, för det är en realistisk dröm då dessa tjejer har vart med om SSL-kval innan och har mycket rutin! Jag har själv mött Kalmarsund innan, och de är oerhört duktiga och förtjänar verkligen en plats där avslutar Maryana.

Vi hälsar Marre varmt välkommen till FBC Kalmarsund och Kalmar/Öland.