Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match

Back klar för FBC Kalmarsund!

17 maj 2019 09:00

FBC Kalmarsund fortsätter truppbygget inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med Maryana Stifanos som närmast kommer från Lindås IBK och skolad i Pixbo Wallenstams verksamhet.


Huvudtränaren Krister Carlsson om nyförvärvet:

  • I Marre får vi en bollskicklig back som kommer vara viktig i uppspelsfasen i matcherna och kommer även kunna bidra med ett stabilt försvarsspel, där motståndarna kommer få jobba hårt för att ta sig förbi säger Krister Carlsson.

  • Marre har haft stor roll i boxplay såväl powerplay under senaste två åren i Lindås. Hon är målmedvetenhet och har en enorm vinnarskalle avslutar Krister Carlsson.

Avtalet är med Stifanos är skrivet över två säsonger.

Maryana om klubbvalet och förväntningarna:

  • Jag fick ett väldigt proffsigt intryck från hela föreningen redan från första telefonsamtalet! En förening med höga ambitioner passar mig som handen i handsken. Klubben verkar ha mycket struktur, och jag tror att jag kan utvecklas och lära mig väldigt mycket här. Så det känns som ett helt rätt steg för mig. Alla runtomkring verkar väldigt engagerade, drivande och har mål de jobbar mot säger Maryana.

  • Jag ser inget annat än vi ska komma etta i södra allsvenskan! Från laget förväntar jag mig motiverade lagkamrater där alla har drivkraften och motivationen att ta sista steget upp till högsta ligan. Jag tycker vi ska sikta högt och satsa stort från start, för det är en realistisk dröm då dessa tjejer har vart med om SSL-kval innan och har mycket rutin! Jag har själv mött Kalmarsund innan, och de är oerhört duktiga och förtjänar verkligen en plats där avslutar Maryana.

Vi hälsar Marre varmt välkommen till FBC Kalmarsund och Kalmar/Öland.