Lördag
10 Feb 2 matcher
Söndag
18 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Back klar för FBC Kalmarsund!

17 maj 2019 09:00

FBC Kalmarsund fortsätter truppbygget inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med Maryana Stifanos som närmast kommer från Lindås IBK och skolad i Pixbo Wallenstams verksamhet.


Huvudtränaren Krister Carlsson om nyförvärvet:

  • I Marre får vi en bollskicklig back som kommer vara viktig i uppspelsfasen i matcherna och kommer även kunna bidra med ett stabilt försvarsspel, där motståndarna kommer få jobba hårt för att ta sig förbi säger Krister Carlsson.

  • Marre har haft stor roll i boxplay såväl powerplay under senaste två åren i Lindås. Hon är målmedvetenhet och har en enorm vinnarskalle avslutar Krister Carlsson.

Avtalet är med Stifanos är skrivet över två säsonger.

Maryana om klubbvalet och förväntningarna:

  • Jag fick ett väldigt proffsigt intryck från hela föreningen redan från första telefonsamtalet! En förening med höga ambitioner passar mig som handen i handsken. Klubben verkar ha mycket struktur, och jag tror att jag kan utvecklas och lära mig väldigt mycket här. Så det känns som ett helt rätt steg för mig. Alla runtomkring verkar väldigt engagerade, drivande och har mål de jobbar mot säger Maryana.

  • Jag ser inget annat än vi ska komma etta i södra allsvenskan! Från laget förväntar jag mig motiverade lagkamrater där alla har drivkraften och motivationen att ta sista steget upp till högsta ligan. Jag tycker vi ska sikta högt och satsa stort från start, för det är en realistisk dröm då dessa tjejer har vart med om SSL-kval innan och har mycket rutin! Jag har själv mött Kalmarsund innan, och de är oerhört duktiga och förtjänar verkligen en plats där avslutar Maryana.

Vi hälsar Marre varmt välkommen till FBC Kalmarsund och Kalmar/Öland.