Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Back klar för FBC Kalmarsund!

17 maj 2019 09:00

FBC Kalmarsund fortsätter truppbygget inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med Maryana Stifanos som närmast kommer från Lindås IBK och skolad i Pixbo Wallenstams verksamhet.


Huvudtränaren Krister Carlsson om nyförvärvet:

  • I Marre får vi en bollskicklig back som kommer vara viktig i uppspelsfasen i matcherna och kommer även kunna bidra med ett stabilt försvarsspel, där motståndarna kommer få jobba hårt för att ta sig förbi säger Krister Carlsson.

  • Marre har haft stor roll i boxplay såväl powerplay under senaste två åren i Lindås. Hon är målmedvetenhet och har en enorm vinnarskalle avslutar Krister Carlsson.

Avtalet är med Stifanos är skrivet över två säsonger.

Maryana om klubbvalet och förväntningarna:

  • Jag fick ett väldigt proffsigt intryck från hela föreningen redan från första telefonsamtalet! En förening med höga ambitioner passar mig som handen i handsken. Klubben verkar ha mycket struktur, och jag tror att jag kan utvecklas och lära mig väldigt mycket här. Så det känns som ett helt rätt steg för mig. Alla runtomkring verkar väldigt engagerade, drivande och har mål de jobbar mot säger Maryana.

  • Jag ser inget annat än vi ska komma etta i södra allsvenskan! Från laget förväntar jag mig motiverade lagkamrater där alla har drivkraften och motivationen att ta sista steget upp till högsta ligan. Jag tycker vi ska sikta högt och satsa stort från start, för det är en realistisk dröm då dessa tjejer har vart med om SSL-kval innan och har mycket rutin! Jag har själv mött Kalmarsund innan, och de är oerhört duktiga och förtjänar verkligen en plats där avslutar Maryana.

Vi hälsar Marre varmt välkommen till FBC Kalmarsund och Kalmar/Öland.