Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Onsdag
10 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match

Oliver Samuelsson förlänger med FBC Kalmarsund

8 juni 2021 15:00
herr

Oliver Samuelsson och FBC Kalmarsund är överens om ett nytt avtal som sträcker sig över de kommande två säsongerna. Samuelsson har Färjestadens IBK som moderklubb och har totalt gjort 43 tävlingsmatcher för FBC Kalmarsund. "Det ska bli väldigt kul att fortsätta på den här resan vi har startat", säger han om att förlänga kontraktet.


Oliver Samuelsson tog den senaste säsongen klivet till att bli en ordinarie spelare, där han stod för fyra mål och två assist under säsongen.

"Självklart känns det väldigt kul då jag har spelat i Färjestadens IBK och FBC Kalmarsund hela mitt liv. Jag har gått igenom alla olika årskullar allt från pojklag till Juniorallsvenskan, Division 1 och nu SSL", säger han om att fortsätta innebandykarriären i FBC Kalmarsund.

"Det ska bli väldigt kul att fortsätta med resan som FBC Kalmarsund har startat och som vi kommer fortsätta vidare på. Mina egna mål är att fortsätta utvecklas och bli en så bra innebandyspelare som möjligt. I laget så handlar det för mig mer om att bli ännu mer tongivande och när man spelar hela tiden prestera och bli en poängspelare."

Han hade mindre speltid i början av säsongen, men mot slutet spelade Oliver Samuelsson regelbundet på tre formationer.

"Denna säsong började inte så bra för mig själv med rätt lite speltid och kände inte att jag presterade speciellt bra, och jag fick dessutom corona och var borta två veckor. Men från december och framåt kändes mitt spel klart bättre och jag känner att jag har utvecklats sedan dess."

"Oliver har tagit ett stort steg på sin utvecklingstrappa och därför är vi jätteglada från klubbens sida att vi enats om ett tvåårsavtal med honom. Oliver är fortfarande ung och bara i början av sin elitkarriär, men vi är övertygade om att han med sin inställning och attityd till sin sport kommer fortsatt utvecklas till en framtida storspelare i FBC Kalmarsund-tröjan", säger Patrik Klockare Bäck, sportdirektör i FBC Kalmarsund.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2022/23.