Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Torsdag
07 Apr 2 matcher
Lördag
09 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Måndag
18 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Torsdag
11 Aug 1 match
Fredag
16 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 2 matcher
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match

Ludvig Eriksson ny assisterande tränare

2 augusti 2022 13:00
dam

Efter att Christoffer Suominen lämnat sitt tränaruppdrag står det klart att Ludvig Eriksson blir ny assisterande tränare för FBC Kalmarsunds damlag.


Ludvig Eriksson, som tidigare har varit tränare för Munka-Ljungby, annonserades som ny huvudansvarig för JAS och träningsgruppen HJ/JAS under april. Men efter att Christoffer Suominen lämnat sitt tränaruppdrag står det nu klart att 23-åringen istället blir ny assisterande tränare för FBC Kalmarsunds damlag och bildar därmed tränarduo tillsammans med Viktor Sheffield.

"Ja det blev en liten kovänding där, men samtidigt väldigt roligt. Innebandyn var anledningen till varför jag flyttade hit och att få träna ett lag på den här nivån matchar de ambitioner jag har med innebandyn. Det hela är fortfarande väldigt nytt och det har gått väldigt fort. Patrik (Klockare Bäck) ringde mig för någon vecka sedan och nu är det klart. Jag är väldigt sugen på att dra igång och bygga något riktigt bra ihop med föreningen, ledarstaben och laget" säger Eriksson.

Huvudtränare Viktor Sheffield ser fram emot den nya säsongen med Eriksson som assisterande tränare vid sin sida.

"Det känns väldigt spännande att få in Ludvig som assisterande tränare. En ung ambitiös tränare som redan byggt på sig en hel del erfarenheter som tränare. Han har ett stort driv med stora krav på sig själv samtidigt som det är en väldigt ödmjuk person. Är helt övertygad vi kommer komplettera varandra bra och få laget att utvecklas. Ludvig kommer få möjlighet att växa än mer här och jag tycker redan under våra samtal vi hittat ett bra samspel" säger Sheffield.

Vi säger återigen varmt välkommen till FBC Kalmarsund, Ludvig Eriksson!