Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Måndag
31 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

FBC Kalmarsund inleder samarbete med Craft

29 september 2021 13:00
material

Sportvarumärket Craft fortsätter sin satsning på svensk lagidrott, nu senast genom ett nytecknat samarbetsavtal med FBC Kalmarsund. Samarbetet innebär bland annat att Craft blir klubbens officiella leverantör av matchplagg, träningskläder och merchandise.


"Vår omfattande satsning på lagidrott växer hela tiden och det är mycket glädjande att vi nu även påbörjar ett samarbete med FBC Kalmarsund", säger Stefan Persson, VD på Craft. "Kalmarsund fokuserar lika mycket på dam- som herridrott, vilket passar vårt varumärke perfekt, och det ska bli oerhört spännande att vara en del av klubbens satsning på både SM-guld och spel i Europa."

FBC Kalmarsund är en av de föreningar i Sverige som på allvar kan utmana om SM-guld på herrsidan och på damsidan är föreningen väl rustad för att ta klivet upp från Allsvenskan till SSL. Utöver denna elitsatsning har klubben en omfattande ungdomsverksamhet på både flick- och pojksidan.

”Vi är glada över att inleda ett långsiktigt samarbete med Craft, ett varumärke som blir starkare och starkare och precis som FBC Kalmarsunds vill bli marknadsledande i sin bransch. Craft har under hela processen varit föreningens första alternativ. Att arbeta med Craft höjer kvalitén och gör oss totalt mer elitmässiga", säger Per Viberg, klubbchef i FBC Kalmarsund

Det nytecknade avtalet innebär att Craft levererar matchställ, träningsplagg och klubbkläder till FBC Kalmarsunds samtliga lag. Samarbetet innefattar även design och utveckling av klubbens merchandise-kollektion. Avtalet är skrivet på fem år.

Craft har sedan tidigare flera starka svenska samarbeten inom området Teamwear, med exempelvis innebandyklubben Warberg IC, basketföreningarna BC Luleå och Luleå Basket, handbollsklubbarna Önnereds HK, IFK Ystad HK och IFK Kristianstad HK samt fotbollsklubbarna IFK Göteborg och Hammarby Fotboll.

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder, löparskor och tillbehör – för såväl världsmästare som vardagshjältar.