Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Felicia Sannestam klar för FBC Kalmarsund

5 maj 2020 11:45
dam

Förra säsongen spelade Felicia Sannestam för Stenåsa-Sandby-Gårdby i Division 1, där hon gjorde 13 poäng på 18 matcher från sin backplats. Sannestam, född 1999 har SSG IF som moderklubb, men tar till nästa säsong steget över till FBC Kalmarsund för spel i allsvenskan.


"Jag valde FBC Kalmarsund för att jag känner att jag kommer kunna utvecklas mycket här, både på och utanför planen. När jag har pratat med FBC Kalmarsund har jag fått ett seriöst intryck, där min uppfattning är att föreningen har tydliga mål och riktlinjer."

Felicia Sannestam har tidigare tillhört FBC Kalmarsund ungdom, där hon gjorde två säsonger i division 1 mellan 2016 och 2018.

"Jag vill ge mig själv de bästa förutsättningarna till att få så mycket speltid som möjligt, och att laget når kval till SSL. Jag är en driven spelare med bra spelförståelse och som gillar närkamper, och jag vill bidra med poäng och rätt inställning", säger hon om omställningen från division 1-spel till att spela i allsvenskan i höst.

"Felicia erbjuder en enorm arbetskapacitet och fysik som imponerar i både defensiv och offensiv zon. Hon spelar med ett stort ansvar och kramas hårt i sarghörnen - en rightare som motståndarna kommer att få lära känna snabbt. Hon har även ett bra avslut både från backposition och från högre upp i banan", säger Adam Kallenberg i FBC Kalmarsunds elitkommitté om truppens senaste tillskott.

Kontraktet mellan FBC Kalmarsund och Felicia Sannestam är skrivet över de kommande två säsongerna.