Lördag
28 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Tisdag
25 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Torsdag
05 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Felicia Sannestam klar för FBC Kalmarsund

5 maj 2020 11:45
dam

Förra säsongen spelade Felicia Sannestam för Stenåsa-Sandby-Gårdby i Division 1, där hon gjorde 13 poäng på 18 matcher från sin backplats. Sannestam, född 1999 har SSG IF som moderklubb, men tar till nästa säsong steget över till FBC Kalmarsund för spel i allsvenskan.


"Jag valde FBC Kalmarsund för att jag känner att jag kommer kunna utvecklas mycket här, både på och utanför planen. När jag har pratat med FBC Kalmarsund har jag fått ett seriöst intryck, där min uppfattning är att föreningen har tydliga mål och riktlinjer."

Felicia Sannestam har tidigare tillhört FBC Kalmarsund ungdom, där hon gjorde två säsonger i division 1 mellan 2016 och 2018.

"Jag vill ge mig själv de bästa förutsättningarna till att få så mycket speltid som möjligt, och att laget når kval till SSL. Jag är en driven spelare med bra spelförståelse och som gillar närkamper, och jag vill bidra med poäng och rätt inställning", säger hon om omställningen från division 1-spel till att spela i allsvenskan i höst.

"Felicia erbjuder en enorm arbetskapacitet och fysik som imponerar i både defensiv och offensiv zon. Hon spelar med ett stort ansvar och kramas hårt i sarghörnen - en rightare som motståndarna kommer att få lära känna snabbt. Hon har även ett bra avslut både från backposition och från högre upp i banan", säger Adam Kallenberg i FBC Kalmarsunds elitkommitté om truppens senaste tillskott.

Kontraktet mellan FBC Kalmarsund och Felicia Sannestam är skrivet över de kommande två säsongerna.