Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

FBC Kalmarsund avbryter ungdomslagens säsong

13 mars 2020 12:39
förening

Vi väljer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att undvika folkmassor och begränsa umgänget till familjen varpå styrelsen idag i samråd med klubbchef Per Viberg fattat ett tråkigt men just nu nödvändigt beslut.

Från och med idag fredag den 13 mars ställer vi in, i stort sätt, all verksamhet i föreningens regi säsongen ut. Inga av föreningens lag får tillsvidare delta i turneringar och cupspel. Detta gäller all träning i föreningens regi.


Föreningen står med anledning av covid-19 inför en stor prövning, där vi i skrivande stund inte vet hur det blir med föreningens första historiska slutspel i SSL. Givetvis otroligt trist och något som kommer att få konsekvenser för vår elitverksamhet.

Då föreningen har helt delad ekonomi så ser vi i dagsläget inga ekonomiska konsekvenser för vår ungdomsverksamhet.

Smålands Innebandyförbund fattade igår beslut om att ställa in alla ungdomsserier resten av säsongen. Seniorserier och JAS ska enligt gårdagens beslut spelas klart.

Föreningens division 1-lag och allsvenska lag kommer att slutföra säsongen i helgen och från måndag omfattas även dessa lag av beslutet.

Gällande JAS väntar vi besked på om innebandyfesten den 17-19 april kommer att arrangeras. JAS spelar sista matchen i helgen.

Föreningens SSL-lag väntar på besked från innebandyförbundet och föreningen SSL, det mest troliga just nu är att slutspelet, i ett första läge, blir uppskjutet på obestämd tid. Vi inväntar ett besked från SIBF och FSSL, vilket förväntas komma under fredag eftermiddag.

Damernas sista hemmamatch i allsvenskan i morgon lördag kommer att spelas utan publik. Ni som har bokat biljetter till denna match får hjälp med återbetalning genom att maila biljettkiosken på [email protected].

Vi hoppas på förståelse och stöd i denna svåra situation. Då vi inte är experter på området kan vi bara följa de rekommendationer som finns.