Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Information gällande slutspelet

12 mars 2020 10:04
övrigt

Vi får frågor angående vår kvartsfinalserie som börjar den 19 – 22 mars, utifrån gårdagens beslut att förbjuda folksamlingar på över 500 personer.

Riksidrottsförbundet har idag, klockan 13, möte med specialidrottsförbunden för att skapa en samsyn inom idrotten hur vi ska förhålla oss till Coronaviruset.


I morgon eftermiddag har SSL-föreningarna möte med Föreningen SSL, där FBC Kalmarsund som förening kommer att få mer information.

Innan de nya direktiven, var tanken att vi skulle släppa biljetter på söndag till kvartsfinal 1 och 2. Med aktuellt läge kommer vi inte att släppa biljetter på söndag.

På lördag spelas sista omgången i SSL, då vi möter Linköping på bortaplan. Grundspelet kommer med stor sannolikhet att spelas klart med begränsning på antal åskådare eller inför tomma läktare. Beslut väntas fattas av Svenska Innebandyförbundet under dagen.

Matchen i allsvenskan södras avslutande omgång hemma mot Lindome IBK spelas enligt plan och inför publik då publiken beräknas uppgå till max 250 personer.

Att spela ett slutspel inför tomma läktare vore ekonomiskt förödande för föreningarna varpå vår förhoppning är att slutspelet skjuts fram tills vidare och i värsta fall ställs in helt. Att spela ett slutspel inför tomma läktare skulle ge allt för stora ekonomiska konsekvenser för föreningarna.

Vi informerar om förändringar löpande via  vår hemsida samt sociala medier.