Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Flera spelare från FBC Kalmarsund på landslagsuppdrag i helgen

5 september 2021 17:45
landslag

Under helgens landslagsuppehåll har flera spelare från Kalmarsund fått chansen i sin landslagströja och stått för fina prestationer.


Flera landslagsturneringar och träningsmatcher har ägt rum under säsongens första landslagsuppehåll. Herrlandslaget har mött det finska landslaget i Finnkampens två matcher. Både Kim Nilsson och Kevin Haglund fanns med i Lahtis och hjälpte laget fram till två segrar. I söndagens vinst med 1-4 gjorde Nilsson ett mål och två assist.

Damlandslaget har också spelat en turnering under landslagsuppehållet där Tjeckien, Schweiz och Finland stod för motståndet. I det svenska laget fanns Moa Tschöp med som hjälpte fram landslaget till två inledande segrar och gjorde hela sex poäng själv. Turneringen avslutades dock med en knapp förlust mot Finland efter straffar.

Bland Guldstegets herrar fanns Albin Hedstål med och fick prova på att möta Schweiz och Finlands U23-landslag samt Lettlands landslag i just Lettland. Det blev vinster mot Finland och Lettland, samt en förlust mot Schweiz. Hedstål spelade fram till ett mål under helgens matcher.

Förutom i de svenska landslagen har FBC Kalmarsund även haft internationella spelare iväg på landslagsuppdrag. Jan Bürki och Filip Langer har deltagit med sina landslag Schweiz och Tjeckien i en turnering som ägde rum i Polen. Bürki gjorde två poäng på tre matcher och Langer tre poäng på två matcher. Söndagens matcher blev inställda, och både Schweiz och Tjeckien slutade på två vinster var men Tjeckien vann mötet lagen emellan.