Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Intensiv landslagshelg för flera spelare från FBC Kalmarsund

5 september 2022 15:45
Landslag

I helgen har flertalet spelare från klubben varit iväg på diverse landslagsuppdrag. Bland annat gick Filip Langer och hans Tjeckien segrande ur fyrlagsturneringen Euro Floorball Tour (EFT) och Daniel Helge från Division 1-laget fick landslagsdebutera med U19.


I helgen har damlandslaget spelat Finnkampen och i truppen fanns Moa Tschöp med. Det blev en storseger med hela 10-1, och en förlust efter straffar och Tschöp stod för två poäng på lika många matcher. Sina Sturzenegger spelade två matcher med sitt Schweiz mot Tjeckien som slutade i en vinst och en förlust. Även Thea Ekholt har varit på landslagsläger med det norska landslaget.

På herrsidan har Kim Nilsson, Kalle Bending, Jesper Lindström, Jan Bürki och Filip Langer spelat EFT i St. Gallen, Schweiz med sina respektive landslag. Tjeckien vann turneringen genom att bland annat slå Sverige efter straffar. Sverige slutade på en sista plats. Filip Langer blev näst bäste poängplockare i turneringen med sina fyra poäng, fördelat på ett mål och tre assist. Albin Hedstål har även han spelat en fyrlagsturnering i Lettland med Guldsteget. Det blev vinster mot Schweiz U23-lag och Lettlands herrlandslag, och förlust mot Finlands U23-lag. Christoffer Suominen, som arbetar med föreningens ungdomsverksamhet, ledde Guldsteget-damerna under helgens två matcher mot Finlands B-landslag. Suominen fick se sitt lag vinna stort i båda matcherna.

Även för U19-herrarna blev det en sistaplats i EFT där landslagsdebuterande Daniel Helge noterades för en assist på två matcher.