Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match

Brodén med i kvällens trupp, Omanovic spelar med Craftstaden i helgen

18 december 2019 13:30
Herr

I kvällens bortamatch mot Warberg IC finns Adam Brodén från Craftstadens IBK Oskarshamn med som reservmålvakt. Edin Omanovic är inte med i truppen, utan han spelar istället en match i allsvenskan på lördag, när Craftstaden möter Örebro på hemmaplan.


Adam Brodén gör sin första säsong i Craftstaden sedan han anslöt från IBF Faluns organisation inför säsongen. Han är född 1999 och har funnits med i matchtruppen i totalt 9 SSL-matcher för IBF Falun. Han har spelat desto mer i Faluns ungdomslag i division 1 och 2. Ikväll representerar han FBC Kalmarsund för första gången när han finns med som reserv bakom Kalle Bending i kvällens match.

Alexander Brinkmann, huvudtränare, förklarar:

"Som en del i samarbetsavtalet mellan föreningarna har vi den här möjligheten som känns gynnsam för alla parter. Edin får starta ytterligare en match på kort tid, Adam får känna på SSL-puls igen och förhoppningsvis kan Edin bidra till ytterligare poäng på kontot för Craftstaden. Edin är en fantastisk spelare att jobba med och när han själv var positiv till den här möjligheten finns ingen tvekan från vår sida. Dessutom är Adam Brodén en såpass bra målvakt att han skulle kunna ersätta Kalle om olyckan är framme"

Matchen borta mot Warberg IC startar klockan 19:00 och sänds på SSLplay.se samt på O'Learys Kalmar.